Video produkcija

Agencija AS Communications realizovala je do sada više od 20 različitih video spotova, promotivnih filmova, dokumentarnih eseja, video prikaza kampanje ili pojedinačnih događaja itd. U središtu svakog video rada jeste želja Klijenta da na drugačiji, vizuelno dopadljiv i prepoznatljiv način istakne ključne poruke nekog svog projekta ili inicijative. U vreme savremenih komunikacija, video klip postaje nezaobilazan vid promocije jedne ideje.

Agencija se specijalizovala za osmišljavanje koncepta i scenarija za edukativno/promotivne spotove koji treba da probude pažnju javnosti kada je reč o nekoj bolesti ili društveno-odgovornoj inicijativi. Takođe, za potrebe naših Klijenata često izrađujemo video prikaze kampanja ili pojedinačnih događaja, koji uz modernu grafičku obradu na jednom mestu objedinjuju sve što je realizovano (uključujući i montažni presek medijskih objava na određenu temu).

U dogovoru sa Klijentom, video spot se promoviše viralnim kanalima (preko društvenih mreža i youtube kanala), kao i prikazivanjem na televiziji, u okviru specijalizovanih zdravstvenih emisija ili uz medijsko pokroviteljstvo određene TV stanice.

Multipla skleroza - život pod pritiskom


Režija i produkcija: AS communications Video produkcija: Jasna Prolić, Žarko Brecl Glumac: Marko Milovanović Muzika: EYOT

DOSKOCI PSORIJAZI


Promo spot kampanje "DOSKOČI PSORIJAZI" povodom svetskog dana borbe protiv psorijaze 29. OKTOBRA 2015. Kampanju je pokrenulo Udruženje pacijenata protiv psorijaze ...

Planirajte porodicu! Evo kako to rade Bebići


Pravilno planiranje porodice je važno za svako društvo, ali i za svakog pojedinca. Ne dozvolite da vas trudnoća iznenadi. Zapamtite, abortus ne treba da bude način kontracepcije. Koristite kontracepciju na vreme, a ako ste se zaigrali i za to postoji rešenje- pilula za dan posle! Udruženje žena “Naša Aska” vam poklanja ovaj zanimljivi film koji opominje. Glumci: Marko Milovanović, Dušica Novaković, deca: Ivona Ilić, Strahinja Milovanović, Lazar Milovanović

Scenario i režija: AS Communications

Udruženje građana za borbu protiv raka jajnika „Progovori“


„Živele žene“

Prvo obeležavanje Svetskog dana borbe protiv raka jajnika (2013.) podržale su poznate pozorišne glumice. Na ideju Agencije AS Communications snimljen je spot za numeru iz predstave „Zvezdarske zvezdice“, u kome su pored glumica učestvovale i predstavnice Udruženja „Progovori“. Ideja, koncept, produkcija, režija: AS Communications. Video realizacija: Studio „Bluebirds“. Autor songa: Gorica Popović.

Udruženje građana za borbu protiv raka jajnika „Progovori“


„Riba ribi grize rep“

Pod sloganom „Zajedno savladajmo prepreke“ 2014. je u Srbiji po drugi put obeležen Svetski dan borbe protiv raka jajnika. U sklopu toga snimljen je i promotivni spot u kome učestvuju eminentne žene iz javnog života, koje su na taj način skrenule pažnju javnosti na ovu opasnu bolest. Ideja, scenario, video realizacija: AS Communications. Režija: Hadži-Aleksandar Đurović.

Udruženje građana za borbu protiv raka jajnika „Progovori“


„I muškarci brinu“

Fudbalski klubovi Crvena Zvezda i Čukarički su svoju prvenstvenu utakmicu odigrali u sklopu trećeg obeležavanja Svetskog dana borbe protiv raka jajnika (2015.), poručivši da je u borbi protiv ovog ženskog kancera podrška muškaraca izuzetno važna. Video spot prikazuje sintezu različitih aktivnosti Udruženja „Progovori“ tog dana, kao i zbir medijskih objava koje su povodom toga realizovane.

Više da nas bude


U sklopu kampanje o podizanju nataliteta, Fondacija „Dragica Nikolić“, uz podršku Radio televizije Srbije i lista „Politika“, zajedno sa Agencijom AS Communications realizovala je tri promotivna spota. Spotovi su osmišljeni sa ciljem da se ukaže na izuzetno negativnu i upozoravajuću statistiku kada je reč o prirodnom priraštaju u Srbiji. Koncept, scenario i video realizacija: AS Communications. Režija: Hadži-Aleksandar Đurović. Glumci: Slobodan Roksandić, Boško Pupovac, Petar Novaković, Staša Roganović.

Promotivni spot o Fondaciji „Dragica Nikolić“


Video obraćanje osnivača Fondacije, gospođe Dragice Nikolić. Video realizacija: Studio "Bluebirds".

Obnova porodilišta u Kragujevcu


Dokumentarni esej – Porodilište u Kragujevcu PRE I POSLE. Video prikaz obnove porodilišta u Kragujevcu: put od stanja pre početka obnove, preko radova, pa sve do konačnog izgleda i svečanog otvaranja.

Hanterov sindrom – „I mi smo deca“


Edukativni spot o nedostatku terapije za dečake obolele od Hanterovog sindroma realizovan je uz podršku umetničke ekipe filma „Montevideo, Bog te video!“ i igraonice „Mini city“. Intenzivnim komunikacionim i medijskim kanalima, sedmorica dečaka koji boluju od ove retke bolesti dobili su neophodnu terapiju o trošku države. Ideja, koncept, produkcija, režija: AS Communications. Video realizacija: Studio „Bluebirds“.

ARTritis


Svetski dan borbe protiv artritisa (2014), po ideji Agencije AS Communications, obeležen je pod sloganom - ARTritis. Umetnički kvartet Mistik čelo uključio se na veoma originalan način. Video prikazuje kako je protekao centralni događaj u Aeroklubu, kao i sintezu medijskih objava koje su ispratile ovu temu.

Da se život ne zaustavi!


Agencija AS Communications, u saradnji sa studentima glume Akademije umetnosti i njihovom profesorkom akrobatike i scenskih borbi Marijom Pešić, osmislila je i realizovala performans u centru Beograda koji je izveden povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv zapaljenskih bolesti creva (2014). Video realizacija: Studio „Bluebirds“.

Koraci za zdravu trudnoću


Video prikaz šestomesečne kampanje tokom koje je svojevrsni karavan obišao 10 gradova u Srbiji, edukujući buduće trudnice kako da na pravilan i zdrav način vode svoju trudnoću.