Title Image

O nama

AS communicAtionS

Mi smo AS communicAtionS, PR i marketinška agencija osnovana u januaru 2012.godine. Bavimo se komunikacijama, a naša specijalnost su društvene, društveno-odgovorne, zdravstvene i socijalne teme. Naš tim upravo čine ljudi kojima su ove oblasti bliske i poznate. U ekipi imamo komunikologe, politikologe, pravnike, glumce, ekonomiste i novinare. Ali pre svega imamo zajedničku energiju i viziju kako prilazimo zadacima, kako doživljamo izazove i na koji način pronalazimo rešenja. Otvoreno svima kažemo da se ne bavimo pozicioniranjem traktorskih guma, deterdženata ili sokova, ali zato verujemo da možemo uspešno da odgovorimo na svaki zadatak klijenta koji stiže iz te tzv. “društvene” zone delovanja.

 

U fokusu su podizanje svesti, rad na kampanjama i saradnja sa brojnim organizacijama, a takođe se trudimo da jednako uspešno i kreativno ispunimo sve komercijalne zadatke i izazove.

Suprotno onom stereotipnom mišljenu o PR agencijama, nama su rezultati tokom proteklih 8 godina najbolja lična karta. Ovaj sajt je u stvari mesto koje tu našu ličnu kartu otvara, deli i predstavlja. Šta smo do sada radili, sa kim, kada i na koji način, koje smo sve poruke prenosili i sa kakvim strategijama se suočavali. Tek onda iza svega toga dolaze ono na šta smo svi zajedno veoma ponosni – brojni realizovani događaji, priznanja i nagrade, uspešne kampanje, medijske objave, produkcije spotova i dokumentarnih filmova, komunikacijski treninzi za grupe i pojedince.

 

Naš as je uvek na talonu, vidljiv i spreman da sklopi dobitničku ruku. Nikada nije sakriven u rukavu. Sa takvim pristupom nekako uvek dolazi i neophodna doza sreće bez koje u poslu ne funkcioniše sve po idealnom scenariju. A u komunikacijama nema sigurne igre i unapred dobijenih utakmica. Zato su tu uvek temeljna priprema, znanje, hrabrost i najbolji tajming.

 

AS communicAtionS – vaš adut u komunikaciji.

8

GODINA POSTOJANJA

500

ORGANIZOVANIH DOGAĐAJA

>3000

POLAZNIKA TRENINGA ZA JAVNI NASTUP

10000

MEDIJSKIH OBJAVA

Da se upoznamo

srdjan roksandic

Osnivač i direktor

Srđan Roksandić

 

Naš tim predvodi Srđan Roksandić, osnivač i direktor AS Communications-a. U medijima je od 1999. godine, a kao član brojnih domaćih i međunarodnih novinarskih udruženja izveštavao je između ostalog sa Olimpijskih igara u Atini i sa najvećih svetskih teniskih i vaterpolo takmičenja, iz Barselone, Kranja, San Marina, Njujorka i Pariza. Posle pet godina rada u svetu novinarstva, ulazi u PR vode “samo da vidi kako to izgleda”. Od tada do danas ta druga strana medija je neraskidivi deo njegovog života. Kreirao je poslovne imidže brojnim kompanijama i institucijama, a tokom ranih 2000-tih se naročito profiliše kao stručnjak za PR u oblasti zdravstva radeći kao medijski konsultant za državne institucije (npr. RFZO i UDK Tiršova) i kompanije iz privatnog sektora. Postavio je i vodio na desetine velikih promotivnih i drušveno-odgovornih kampanja i projekata u oblasti zdravstva i socijalne zaštite. Sve je to bio “vetar u leđa” za pokretanje agencije i ostvarenje sna, da se oformi mali multidisciplinarni komunikacioni sistem koji će klijentu postati “kec u rukavu”.

 

Danas, osam godina kasnije, taj sistem nastavlja da raste, ali i da se ponosi svim rezultatima ostvarenim do sada. I ovaj 40-godišnjak, zvanično običan pravnik i komunikolog, mašta o povlačenju na neko Lastovo i stvaranju karijere pisca. Njegovi “Madagaskar”, “Veza” i “Harangozo” su budući bestseleri, još samo da se ohrabri da ih nekome nekada i pokaže. 😊

katarina jovanovic

Office manager

Katarina Jovanović

 

Stub naše agencije. Svaka faktura biće rešena na vreme zahvaljujući našem “Office manager-u”. Precizna, tačna i odgovorna, Kaća je našem timu postavila jake temelje i zaslužna je za to što je svaki papir na svom mestu i svaki račun plaćen u roku. Ima više od 20 godina iskustva u svetu administracije i računovodstva, ali pre svega je temelj naše agencije i osoba od čije energije počinje svaki naš radni dan.

 

A pored Kaće i vreme na poslu je kraće. 😊

andjelka-popadić

Account Manager

Anđelka Popadić

 

Nosi titulu “Account manager” i to joj daje mogućnost da svakodnevno komunicira sa našim klijentima, osmišljava sa kolegama kreativne kampanje i ideje tima sprovodi u delo.

 

Timski je igrač koji svakom zadatku pristupa entuzijastično i trudi se da u njenom kreativnom haosu ipak postoji neki red.

 

Jedina koja je u stanju da spoji Ranjenog orla i Bolji život. 😊

vladan ignjatovic

Kralj operative

Vladan Ignjatović

 

Kralj operative. Brz i tačan. U našem timu je od 2013. godine i AS je za njega porodica koju svakodnevno posećuje i o kojoj brine. Uz prethodno višegodišnje iskustvo u Fondu za zdravstveno osiguranje, Vlaja je značajna karika našeg tima i rado deli svoja znanja. Zahvaljujući njemu, svaka klijentova vest će naći put do pravih medija u pravo vreme. Samom sebi, ali i svima u timu dao je zabavne nadimke po kojima vodimo fajlove i naslovljavamo mejlove. Možda ipak nisu za ovu priliku. 😊

slobodan-roksandić

Osnivač Instituta Main Point

Slobodan Roksandić

 

Diplomirani glumac, master komunikolog, osnivač Instituta Main Point, koji se od 2012. godine bavi sveobuhvatnom edukacijom za javni nastup. Osmislio je kurseve dikcije i javnog nastupa i iste je pohađalo više stotina predstavnika različitih profesija. U našem timu je od samog početka i trudi se da svoja znanja prenese predstavnicima Udruženja pacijenata i ostalim zdravstvenim radnicima kako bi kroz medijska gostovanja svoje poruke preneli na pravi način.

 

Main Point i AS communicAtionS su bratske firme u svakom smislu te reči. Iako je na predavanjima i treninzima obrnuto, ovde je centralna Slobodanova titula “Srđanov rođeni brat”. 😊

marko milovanovic

Stručnjak za komunikaciju

Marko Milovanović

 

Marko Milovanović, diplomirani glumac i stručnjak za neverbalnu komunikaciju. Završio teatarske i medijske studije na “Wycliffe” koledžu u Engleskoj. Proteklih godina održao je veliki broj predavanja na kojima uči polaznike obuka i seminara kako da ovladaju govorom tela tokom javnog izlaganja. Zajedno sa Slobodanom pomaže našim klijentima da svakom javnom nastupu pristupe bez straha i da tremu okrenu u svoju korist. Marko je i predsednik Foruma pacijenata Srbije, izuzetno angažovan po pitanju brojnih zdravstvenih i društveno-odgovornih tema. Ima višegodišnje iskustvo u radu sa organizacijama pacijenata širom sveta. Uz sve to, slobodno ga zovite da vam popravi računar, podesi telefon ili otključa šifre za online igrice kojima se zaposleni opuštaju u radno vreme. 😊

bojana kesic

Urednik portala Aska.rs

Bojana Kesić

 

Dugogodišnji novinar, suvlasnik i glavni i odgovorni urednik portala aska.rs i predsednica Udruženja žena „Naša Aska“. Nakon dugogodišnjeg rada u medijima, počev od BK televizije, preko FOX i Prve televizije, kao i dnevnih novina- Blic i portala Clip.rs, donela je odluku da napusti visoke pozicije u velikim firmama i da se oproba kao preduzetnica. Svojim kreativnim idejama, kontaktima i dobrom energijom, našem AS-u pomaže od osnivanja.

 

Osim što je vrhunski novinar i kamera je voli, sa našeg snimanja za potrebe ovog sajta, dobila je dva puta više slika od cele ekipe zajedno. 😊

Dajemo ritam vašem poslovanju